Arrangementer på Nørregaarden

Det sker

Sommerferie åbent

Åben gård på besøgsgården sommeren 2024.

Vi holder åbent lørdag d. 6. juli, onsdag d. 10. juli, torsdag d. 1. august, fredag d. 2. august og fredag d. 9. august – alle dage kl. 10.00 – 15.00.

Masser af dyr, aktiviteter mm. Kom og oplev en vaskeægte minibondegård. Vi har bl.a. gæs, ænder, høns, minigrise, vietnamesisk minigrise, Hereford køer, Dexter køer, en lille tyr ved navn Thomas gående med horn, geder, får, kaniner, fugle i voliere og en enkelt kat… måske du når og ser kyllingerne også eller de 2 små gæslinger.

Kom og hør mere om vores nystartede forening Nørregaardens Venner og vision for gården, (en social forening med fokus på samvær )

Vi glæder os meget til at åbne op og fortælle hvad vi har gang i herude på Nørregaarden. Vi håber, I har lyst til og tage hele familien med, venner, søstre, bedsteforældre, oldeforældre mm..

Glæd jer for det er ægte bondegårdsidyl med dyrene lige ude på foldene, bærhaven i fuld flor, drivhuset fyldt helt op med tomater og agurker i lange baner…

Gangbesværede har også mulighed for og komme helt tæt på dyrene.

Høstfest med levende musik og stemning som i "Gamle Dage"

Ny tradition på Nørregaarden

Lørdag d. 14. september kl. 18.00 til 02.00 er Maskinhuset pyntet op som i Gamle Dage med Morten Korch baller, rødternet duge, kornneg og glade bondekoner bag baren. Fantastiske Drejer-Duo.dk leverer musikken, lige fra ABBA, Bryan Adams, Lady Gaga, Grease, Kim Larsen, Rah Dee Oh, Dodos, gode gamle danske sange, så kridt danseskoene.

I løbet af aftenen vil entertaineren fra Stevans.dk komme og underholde med….. Ja kom og find ud af det.

Find det gode humør og tag vennerne med til en hyggelig og sjov aften.

Ønsker I at sidde en eller flere grupper sammen, så send en sms til Susan på 26 77 48 82. Der er 6-12-18 personers borde, så man vil højst sandsynlig møde nye mennesker.

Alle mellem 18 og 130 år er velkomne, har du rollator eller kørestol med så kontakt os lige på forhånd, så vi sørge for at alle hensyn er taget.
Vi har til info blot 150 billetter til salg 

Menuen kommer snarest… Vi kan dog godt løfte sløret for at det bl.a. er kød fra vores køer på naturarealerne, grøntsager og kartofler fra marken. Nørregaardens egen øl fra Staarup Håndbryg er på fad og flaske i dagens anledning. Derudover en del andre specialøl, vin og sodavand.

Vi henviser til Koppes Mølle B&B og Sebber Kloster samt Kanalens Bed & Breakfast for overnatning.

Billetter bestilles på MobilePay nr. : 624048 - skriv Høstfest i kommentarfeltet send kvittering på sms tlf 26774882, så kvitterer vi med billetnr. til de antal i har betalt for. Vi glæder os helt vildt til og hygge, feste og bare være lidt sociale med jer alle denne aften. Håber I vil støtte op om høstfesten så vi kan lave nogle fede aktiviteter herude på Nørregaarden.

Overskuddet går til inkluderende legeredskaber bl.a. Sansestation til sand og vand.

Klik her og begynd at skrive. Ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.